ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυούμαστε για άριστα αποτελέσματα. Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης σας χορηγούμε Πιστοποιητικό Απολύμανσης  και τεχνική έκθεση φαρμάκων (για επαγγελματικούς χώρους ) για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή. Εξειδικευόμαστε επίσης και στις απολυμάνσεις χώρων για COVID . Για την διασφάλιση της υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, εταιρείες και καταστήματα, είναι απαραίτητη η εφαρμογή μικροβιοκτόνων σκευασμάτων. Ο ρόλος της εφαρμογής απολύμανσης covid σε επαγγελματικούς χώρους είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, που ανταποκρίνονται στις τωρινές απαιτήσεις. Η εφαρμογή των σκευασμάτων στους χώρους των επαγγελματικών κτιριακών συγκροτημάτων γίνεται με χρήση της μεθόδου ψυχρής εκνέφωσης σε κοινόχρηστους χώρους. Η απολύμανση covid πραγματοποιείται με εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα και μέσω φορητού ηλεκτροκίνητου εκνεφωτή, που παράγει αεροδιάλυμα υψηλής ταχύτητας και βαθιάς διείσδυσης. Μέσω της συσκευής γίνεται διασπορά του χημικού διαλύματος, με βάση το νερό, και διοχετεύεται στο χώρο υπό μορφή ψυχρής ομίχλης (μέγεθος σταγονιδίου 0.5-30 Μicro). 

 

Με τη χρήση της αναφερόμενης μεθόδου, γίνεται ομοιόμορφη κάλυψη όλου του όγκου του χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν με το απολυμαντικό – μικροβιοκτόνο σκεύασμα (ειδικά μηχανήματα εκνέφωσης). Τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και βάση της λίστας του ΕΟΔΥ, όπου η παρασκευάστρια εταιρεία αναφέρει ότι δρουν ενάντια σε ιούς (συμπεριλαμβανομένων των κορωναϊων, SARS, H1N1 κοκ). 

 

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι τα κορυφαία της αγοράς και εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνικούς σε συμφωνία με τις νομοθετικές απαιτήσεις. Τα σκευάσματα είναι ελεγμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες και έχουν όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, πιστοποιήσεις και δελτία ασφαλείας. Η χρήση τους γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως του σκευάσματος όπως αυτή ορίζεται από την παρασκευάστρια εταιρεία σε συνάρτηση με την σχετική έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο. 

 

Τι προετοιμασία απαιτείται για την εφαρμογή απολύμανσης Covid;

 

Οι χώροι, στους οποίους πραγματοποιείται η απολύμανση covid σε καταστήματα ή γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ως εξής :  

 

-Να είναι καθαροί και απαλλαγμένοι ρύπων, υπολείμματα τροφίμων και άλλων υλών πάνω στις επιφάνειες για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος 

 

-Τρόφιμα, σκεύη ή συσκευασίες τροφίμων θα πρέπει να είναι προφυλαγμένες εντός ερμαριών 

 

– Γραφική ύλη, καλό θα ήταν να βρίσκεται εντός ερμαριών, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή έκθεση όλων των επιφανειών στο ειδικό υγρό της απολύμανσης covid. 

 

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση μπορούμε να σας προσφέρουμε;

 

  • Πολυκατοικίες, Διαμερίσματα , Μαγαζιά, Πολυκαταστήματα, Ιατρεία
  • Κοινόχρηστους Χώρους Συνάθροισης
  • Χώρους Εστίασης, Χώρους Αναψυχής, Χώρους Άθλησης
  • Εσωτερικό Καταστημάτων
  • Εσωτερικό Γραφείων
  • Εσωτερικό κάθε είδους Επαγγελματικών Χώρων 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.